Esküvők, családi-, céges rendezvények és tematikus szolgáltatói foglalások (pl. jóga, workshop, stb.)

 

Esküvők
A Montem Vendégház alkalmas kis létszámú esküvők lebonyolítására. (maximum 25 fő, hozzávetőlegesen 20 főt tudunk elszállásolni pótágyakkal együtt) Megtiszteltetés számunkra ha bennünket választanak életük egy igen fontos eseményének a helyszínéül. Megkeresésükre örömmel állítunk össze egy egyedi ajánlatot, amely részletesen kitér az étel és italfogyasztásra is.

 

Családi rendezvények
A vendégház kiválóan alkalmas családi rendezvények megszervezésére, lebonyolítására. Családi rendezvény esetén a ház természetesen fogad gyermekeket is, így egy születésnap, évforduló, egyéb családi esemény megünneplésére is alkalmas helyszín lehet a Montem Vendégház.

 

Céges rendezvények
Készséggel szolgáljuk ki mindazon cégek és nagyobb vállalatok vezetőinek, dolgozóinak az igényeit, akik nálunk szeretnék megszervezni céges elvonulásukat, kihelyezett megbeszéléseiket, tréningjeiket, stb. Egyidejűleg az apartmanházzal együtt céges rendezvény esetén 18 + 2 fő tudunk elszállásolni. Természetesen rendelkezünk projektorral, kivetítő vászonnal, valamint flipchart-al is.

 

Tematikus hétvégék
Szívesen adunk otthont olyan rendezvényeknek, amely a meglévő infrastruktúra felhasználásával megszervezhető és maximum 18+2 fő szállásigény kielégítését jelenti a két házban. Nyitottak vagyunk minden olyan összejövetelre, amely akár egy tanfolyam, akár egy jóga tréning, akár egyéb tematikus hétvégi program. Igyekszünk kellően rugalmas feltételeket és árajánlatot adni ezen rendezvények lebonyolításához.

 

Foglalás
Az ajánlatkérés és foglalás folyamata annyiban változik, hogy a továbbiakban az ajánlatkérésre két lehetőséget kínálunk fel, egyrészt e-mailen keresztül az info{kukac}montem.hu e-mailre küldött levélben, amelyben leírják részletesen igényeiket, illetve a honlap foglalás menüpontja alatt található ajánlatkérő modulon keresztül küldhetik el ajánlatkérésüket. Biztosíthatjuk Önöket, hogy minden ajánlatkérést és foglalást a lehető legrövidebb időn belül megválaszoljuk és minden igényüket - a lehetőségeinkhez képest - kielégítjük.

  

Szeretettel várjuk önöket!