Esküvő

Megtiszteltetésnek érezzük, amennyiben esküvőjük helyszínéül a Montem Vendégházat választják. A Vendégház alkalmas kis létszámú esküvők lebonyolításához, illetve maximum 17 fő elszállásolására tudunk fekvőhelyet biztosítani. A közelben több panziót is tudunk ajánlani, azon vendégek számára, akiknek nem jutott szállás. Kérje ajánlatunkat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre elküldött levelével.

Céges és családi rendezvények

Lehetőséget biztosítunk az egész ház bérlésére is, olyan céges-, vagy családi rendezvényekre, ahol a maximum 14 fő elszállásolása elegendő.  Tudunk biztosítani kivetítő vásznat, flip chart-ot és természetesen a wifi korlátlanul a vendégek rendelkezésére áll.

Családi rendezvény esetén a ház természetesen fogad gyermekeket is, így egy születésnap, évforduló, egyéb családi esemény megünneplésére is alkalmas helyszín lehet a Montem Vendégház. Amennyiben a teljes ház bérlése lenne önnek a legmegfelelőbb arra, hogy ellátogasson hozzánk, abban az esetben küldjön egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! 

Várjuk önöket szeretettel!