A 2023-ban felújított Montem Mini apartmanházunk  közvetlenül a vendégház mellett található. Az mátrai jegyeket magán viselő épület egy megújult belsővel, új bútorokkal, teljesen felszerelt konyhával, külön szaunával és egy gyönyörű csrépkályhával szolgálja majd 91m²-en vendégeink teljes kikapcsolódását. Amint elkészülnek bizonyos részei a háznak, további képeket fogunk itt elhelyezni, de elöljáróban az alábbi lehetőségeket kínálja majd a ház leendő vendégeinek:

  • saját 4 fős szuana
  • saját kert,
  • fedett terasz,
  • gyönyörű panoráma a Felső-Mátrára, déli fekvés, telejes benapozottság,
  • környezettudatos épület, (napelem)
  • elektromos fűtés, cserépkálya és egy antik vaskályha is a berendezés része, de a ház alkalmas tisztán (kályhák nélküli) fűtésre is,
  • 4 fő részére felszerelt konyha, indukciós főzőlap, mosogatógép, edények, stb.,
  • grillezési, lehetőség privát tűzrakóhely, két hálószoba 4 fő részére, az ágyak összetolhatóak, de akár különálló ágyként is szétválaszthatóak,
  • zuhany, külön mellékhelyiség
  • nappali, étkező egyben az alsó szinten

Azok akik már jártak nálunk, esetleg látták már a házat vagy csak megbízbnak az ízlésünkben a Montem Vendégház alapján, azok a foglalás menüpont alatt találják azt az üzenetküldő modult, amelyen keresztül ajánlatot kérhetnek a kívánt időtartam kiválasztásával.

 

Montem Mini apartmanházra vonatkozó áraink:

Az apartmanház bérlése, amely maximum 4 személy elszállásolását teszi lehetővé 2 fő esetén 80.000 Ft/ház/éjszaka, minden további személy esetén +10.000 Ft/fő/éjszaka. Az apartmanház bérlése esetén az ár tartalmazza a reggeli bekészítést, illetve igény esetén tudunk vacsora vagy ebéd bekészítést biztosítani. Kérjük az ajánlatkérésben, jelezzék felénk az ebédre vagy a vacsorára vonatkozó igényüket, köszönjük!

Lemondási feltételek:

A megrendelt szálláshely vagy szolgáltatás lemondását írásban kell közölni. A lemondási díjak a következők:
a foglalás kezdő dátumát megelőző 31 napig nincs lemondási díj,
a foglalás kezdő dátumát megelőző 26-30 nap között a szállás teljes összegének 15 % -a,
a foglalás kezdő dátumát megelőző 21-25 nap között a szállás teljes összegének 35 %-a,
a foglalás kezdő dátumát megelőző 15-20 nap között a szállás teljes összegének 60 %-a,
a foglalás kezdő dátumát megelőző 1-14 nap között a szállás teljes összegének 100 %-a.

A megrendelt szolgáltatások módosítása:

Amennyiben ön a megrendelt foglalását módosítani szeretné létszám vagy időpontváltozás miatt, ezt az érkezést megelőző 20. napig teheti meg, egyszeri alkalommal a szabad időpontok és helyek függvényében. A változtatást minden esetben írásban kell közölni, majd ezt követően, amennyiben lehetőség van rá, egy módosított visszaigazolást küldünk a foglalás adatainak megjelölésével.