Szálláshelyünk dinamikus árazást alkalmaz a kereslet-kínálat függvényében.

 

Foglalni kizárólag a foglalási rendszerünkön keresztül lehet, melyet ide kattintva talál. 

 

Minden foglalás esetén a rendszerünk visszaigazolót küld, azonban a foglalás akkor kerül megerősítésre, ha megtörtént a díj kifizetése. 

Amennyiben a foglalásról céges számlát kér, kérjük, jelezze a foglaláskor megjegyzésben, és biztosítsa számunkra a megfelelő adatokat!

 

Céges rendezvények, esküvők és tematikus szolgáltatói foglalások (pl. jóga, workshop, stb.)

Esküvők

A Montem Vendégház alkalmas kis létszámú esküvők lebonyolítására (maximum 30 fő). Örömünkre szolgál és megtiszteltetés számunkra, ha bennünket választanak életük egy igen fontos eseményének a helyszínéül. Megkeresésükre örömmel állítunk össze egyedi ajánlatot.

 

Céges rendezvények

Készséggel szolgáljuk ki mindazon cégek és nagyobb vállalatok vezetőinek, dolgozóinak az igényeit, akik nálunk szeretnék megszervezni céges elvonulásukat, kihelyezett megbeszéléseiket, tréningjeiket, stb. Egyidejűleg az apartmanházzal céges rendezvény esetén 14 (+4 főt a Montem miniben) tudunk elszállásolni.  Rendelkezünk okos Tv-vel és flipchart-al is.

 

Tematikus hétvégék

Szívesen leszünk otthona olyan rendezvényeknek, amely a meglévő infrastruktúra felhasználásával megszervezhető és maximum 14 (+4 fő a Montem miniben) fő szállás igény kielégítését jelenti. Nyitottak vagyunk minden olyan összejövetelre, amely akár egy tanfolyam, akár egy jóga tréning, akár egyéb tematikus hétvégi program. Igyekszünk kellően rugalmas feltételeket és árajánlatot adni ezen rendezvények lebonyolításához.

  

Lemondási feltételek megtalálhatóak a foglalási oldalunkon, az egyes dátumokon eltérőek lehetnek.