Montem Vendégházra vonatkozó árak

 

Teljes ház kizárólagos foglalására az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

12+2 fő foglalásakor: 310.000 Ft/éjszaka reggelivel,

10 fő foglalásakor: 300.000 Ft/éjszaka reggelivel,

8 fő foglalásakor: 290.000 Ft/éjszaka reggelivel,

6 fő foglalásakor: 270.000 Ft/éjszaka reggelivel,

4 fő foglalásakor: 240.000 Ft/éjszaka reggelivel,

2 fő foglalásakor: 190.000 Ft/éjszaka reggelivel.

 

Minden foglalás esetén a teljes ház kerül kizárólagosan lefoglalásra, így a személyzeten kívül más nem tartózkodik a házban.

A szobák árai az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.

 

 Vacsora, ebéd

A házat csak vacsorával együtt lehet lefoglalni, választható opcióval:

  • 4 fogásos vacsora 13. 200 Ft/fő/étkezés,
  • 3 fogásos vacsora 11. 200 Ft/fő/étkezés,
  • 2 fogásos vacsora 9.800 Ft/fő/étkezés, előre egyeztetett menü alapján.

Ebéd: Egytálétel 5.800 Ft/fő/étkezés, előre egyeztetett menü alapján.

 

Montem Mini apartmanházra vonatkozó árak 

Az apartmanház bérlése, amely maximum 4 személy elszállásolását teszi lehetővé 2 fő esetén 80.000 Ft/ház/éjszaka, minden további személy esetén +10.000 Ft/fő/éjszaka. Az apartmanház bérlése esetén az ár tartalmazza a reggeli bekészítést, illetve igény esetén tudunk vacsora vagy ebéd bekészítést biztosítani. Kérjük az ajánlatkérésben, jelezzék felénk az ebédre vagy a vacsorára vonatkozó igényüket, köszönjük!

 

Céges rendezvények, esküvők és tematikus szolgáltatói foglalások (pl. joga, workshop, stb.)

Esküvők

A Montem Vendégház alkalmas kis létszámú esküvők lebonyolítására (maximum 25 fő) . Örömünkre szolgál és megtiszteltetés számunkra, ha bennünket választanak életük egy igen fontos eseményének a helyszínéül. Megkeresésükre örömmel állítunk össze egyedi ajánlatot.

 

Céges rendezvények

Készséggel szolgáljuk ki mindazon cégek és nagyobb vállalatok vezetőinek, dolgozóinak az igényeit, akik nálunk szeretnék megszervezni céges elvonulásukat, kihelyezett megbeszéléseiket, tréningjeiket, stb. Egyidejűleg az apartmanházzal céges rendezvény esetén 12 + 4 fő (+ 3 pótágy) tudunk elszállásolni.  Rendelkezünk projektorral, kivetítő vászonnal, valamint flipchart-al is.

 

Tematikus hétvégék

Szívesen leszünk otthona olyan rendezvényeknek, amely a meglévő infrastruktúra felhasználásával megszervezhető és maximum 12+4 (+ 3 pótágy)  fő szállás igény kielégítését jelenti. Nyitottak vagyunk minden olyan összejövetelre, amely akár egy tanfolyam, akár egy jóga tréning, akár egyéb tematikus hétvégi program. Igyekszünk kellően rugalmas feltételeket és árajánlatot adni ezen rendezvények lebonyolításához.

 

 Foglalás

Az ajánlatkérés és foglalás folyamata annyiban változik, hogy a továbbiakban az ajánlatkérésre két lehetőséget kínálunk fel, egyrészt e-mailen keresztül az info{kukac}montem.hu e-mailre küldött levélben, amelyben leírják minél pontosabban igényeiket, illetve a honlap foglalás menüpontja alatt található ajánlatkérő modulon keresztül küldhetik el igényüket a foglalásra. Biztosíthatjuk önöket, hogy minden ajánlatkérést és foglalást a lehető legrövidebb időn belül meg fogunk válaszolni, és minden igényüket - a lehetőségeinkhez képest -  igyekszünk maximálisan kielégíteni.

 

Lemondási feltételek:

A megrendelt szálláshely vagy szolgáltatás lemondását írásban kell közölni. A lemondási díjak a következők:
a foglalás kezdő dátumát megelőző 31 napig nincs lemondási díj,
a foglalás kezdő dátumát megelőző 26-30 nap között a szállás teljes összegének 15 % -a,
a foglalás kezdő dátumát megelőző 21-25 nap között a szállás teljes összegének 35 %-a,
a foglalás kezdő dátumát megelőző 15-20 nap között a szállás teljes összegének 60 %-a,
a foglalás kezdő dátumát megelőző 1-14 nap között a szállás teljes összegének 100 %-a.

A megrendelt szolgáltatások módosítása:

Amennyiben ön a megrendelt foglalását módosítani szeretné létszám vagy időpontváltozás miatt, ezt az érkezést megelőző 25. napig teheti meg, egyszeri alkalommal a szabad időpontok és helyek függvényében. A változtatást minden esetben írásban kell közölni, majd ezt követően, amennyiben lehetőség van rá, egy módosított visszaigazolást küldünk a foglalás adatainak megjelölésével.